U bent hier

Parkeertarieven

In alle parkeervoorzieningen VU-VUmc geldt betaald parkeren. Betaling geschiedt achteraf bij de betaalautomaten bij de uitgangen in de garage. Vergeet daarom niet uw parkeerkaartje uit de auto mee te nemen.

 

€1
/ 17 min

Kortparkeren

Voor patiënten en bezoekers van de (medische) instellingen gevestigd in het gebied rondom VU en Amsterdam UMC-locatie VUmc.

€30
eenmalig

Verloren kaart

Als u uw parkeerkaart verliest, bent u genoodzaakt een dagkaart aan te schaffen. U kunt deze aanvragen via de intercom op de betaalautomaat in de garage.

Korting voor mindervaliden

Bent u in het bezit van een geldige gehandicaptenparkeerkaart en komt u voor Amsterdam UMC-locatie VUmc, ACTA of SBT? Dan kunt u kosteloos parkeren, mits u voldoet aan bepaalde voorwaarden. Komt u voor de VU? Lees hieronder waar u kunt parkeren. 

Kortings- of waardekaart

Met deze kaart krijgt de bestuurder korting bij het afrekenen van zijn parkeerkosten bij de betaalautomaat. Faculteiten, divisies of diensten VU, Amsterdam UMC-locatie VUmc of ACTA  en instellingen die een overeenkomst hebben met deze instellingen kunnen de kortingskaarten aanschaffen en uitgeven aan hun bezoekers.

Evenemententarief voor VU-VUmc-ACTA

Organiseert u een evenement in het gebied VU-VUmc en wilt u uw bezoekers in de nabije omgeving laten parkeren? In de daluren kunt u uw bezoekers onderbrengen in één van onze parkeerlocaties mits de bezetting dat toe laat.

€13
Per auto
excl. btw

Eventementtarief voor externen

Organiseert u een evenement in het gebied VU-VUmc en wilt u uw bezoekers in de nabije omgeving laten parkeren? In de daluren kunt u uw bezoekers onderbrengen in één van onze parkeerlocaties mits de bezetting dat toe staat.

In-en-uitrijkaart

VU, Amsterdam UMC-locatie VUmc of ACTA en gelieerde bedrijven kunnen de in-en-uitrijkaarten uit eigen middelen aanschaffen en uitgeven aan hun bezoekers. Met deze kaart kan de bestuurder in- en uitrijden zonder een bezoek aan de betaalautomaat.

€1
/ 24 uur

Weekend P+R

In de garage P2 VUmc kun je in het weekend parkeren voor € 1 per 24 uur mits u naar Amsterdam Centrum heen en weer reist met het openbaar vervoer.

ATTENTIE: Procedure P+R is aangepast vanaf 26 januari. 
In verband met problemen met de P+R automaten, moet u vanaf 26 januari met uw parkeerkaartje naar de parkeerloge gaan en het parkeerkaartje daar laten afstempelen om in aanmerking te komen voor weekend P+R. (Indien u na 22.00 uur inrijdt en voor 07.00 uur weer uitrijdt, kunt u de P+R kosten declareren via dit formulier. De loge is tussen 22.00 uur en 07.00 uur gesloten)