Actueel

Op deze pagina publiceren we een overzicht van de laatste nieuwsberichten en mededelingen omtrent parkeren rondom de VU en Amsterdam UMC, locatie VUmc. 

Parkeren 4 & 5 november tijdens Vrije Universiteit Bachelordagen

Bezoekers voor de Bachelordagen van de Vrije Universiteit kunnen tegen gereduceerd tarief parkeren in de volgende garages:

  • P1 VUmc
  • P2 VUmc
  • P3 VU Campus
  • Polikliniek

Voor het verkrijgen van het kortingstarief, dient u de instructies te volgen die bij de betaalautomaten hangen.

Werkzaamheden Parnassusweg-Mahlerlaan 17 oktober -2 december

Tussen 17 oktober en 2 december a.s. wordt er op de Parnassusweg ter hoogte van de Mahlerlaan een nieuwe oversteekplaats voor fietsers en voetgangers aangelegd. Het totale werk duurt zeven weken. Er wordt in de regel van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 19.00 uur gewerkt. Om de bereikbaarheid van de buurt zo goed mogelijk te houden, en de dienstregeling van de tram niet te hinderen, wordt een deel van het werk 's nachts en in het weekend uitgevoerd. In sommige fases van het werk is het bovendien noodzakelijk rijbanen af te sluiten en verkeer om te leiden.

Werkzaamheden Buitenveldertselaan tot mei 2023 (update oktober 2022)

Sinds april voert de gemeente in fases werkzaamheden uit op de Buitenveldertselaan. De werkzaamheden behelzen het vervangen de tegels in de voet- en fietspaden, vernieuwing van het asfalt op de rijbaan, Waternet vervangt het riool en Liander vervangt de gasleidingen.

Heeft u een andere vraag?

1. Meer veelgestelde vragen

Vindt u op de home-page niet de informatie die u zoekt? In onderstaande rubriek vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Misschien staat uw vraag er ook tussen. 

Naar veelgestelde vragen

3. Contact opnemen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden in onze veelgestelde vragen of op een van de andere pagina's in deze website? Neem dan contact met ons op.

Restitutie P+R aanvragen

Andere vraag stellen