Actueel

Op deze pagina publiceren we een overzicht van de laatste nieuwsberichten en mededelingen omtrent parkeren rondom de VU en Amsterdam UMC, locatie VUmc. 

Afsluiting A4 en A10 zomer 2022

Komende zomer zal de A10 Zuid en A4 van knooppunt Badhoevedorp tot oprit S109 RAI 11 dagen worden afgesloten in verband met grootschalige werkzaamheden aan station Amsterdam Zuid: van vrijdagavond 22 juli 2022 tot de vroege ochtend van 3 augustus 2022. Het verkeer wordt omgeleid via de A9 en A5. Station Amsterdam Zuid blijft bereikbaar per trein maar met een aangepaste dienstregeling.

Procedure P+R aangepast vanaf 26 januari

Wilt u in aanmerking komen voor het P+R tarief? In verband met problemen met de P+R automaten, verzoeken wij u om met uw parkeerkaartje naar de parkeerloge gaan en deze daar te laten afstempelen. (Let op: de loge is tussen 22.00 uur en 07.00 uur gesloten. Indien u na 22.00 uur inrijdt en voor 07.00 uur weer uitrijdt, kunt u de P+R kosten declareren via dit formulier) Meer informatie over P+R in deze garage treft u hier.

Werkzaamheden Buitenveldertselaan tot mei 2023 - omleidingen

Sinds april voert de gemeente in fases werkzaamheden uit op de Buitenveldertselaan. De werkzaamheden behelzen het vervangen de tegels in de voet- en fietspaden, vernieuwing van het asfalt op de rijbaan, Waternet vervangt het riool en Liander vervangt de gasleidingen.

Tot eind augustus wordt er gewerkt aan:
- Het fietspad en voetpad (west) tussen A.J. Ernststraat en Van Nijenrodeweg
- Het fietspad en voetpad (oost) tussen Boelelaan en A.J. Ernststraat
- De kruising Van Boshuizenstraat (west)
- De rijbaan (west) tussen Van Boshuizenstraat en Kalfjeslaan

Heeft u een andere vraag?

1. Meer veelgestelde vragen

Vindt u op de home-page niet de informatie die u zoekt? In onderstaande rubriek vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Misschien staat uw vraag er ook tussen. 

Naar veelgestelde vragen

3. Contact opnemen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden in onze veelgestelde vragen of op een van de andere pagina's in deze website? Neem dan contact met ons op.

Restitutie P+R aanvragen

Andere vraag stellen