Actueel

Op deze pagina publiceren we een overzicht van de laatste nieuwsberichten en mededelingen omtrent parkeren rondom de VU en Amsterdam UMC, locatie VUmc. 

Garage P2 VUmc dicht 25 juli (18.00 uur) t/m zondag 28 juli

De P2 garage is dicht van vrijdag 26 juli t/m zondag 28 juli wegens onderhoud aan de hellingbaan.

Vanaf donderdag 25 juli 18.00 uur is inrijden niet meer mogelijk, uitrijden kan tot vrijdag 26 juli tot 06.30. Auto’s die achter blijven kunnen hierna uitrijden via de Poli garage. De werkzaamheden duren tot zondag 28 juli tot 24.00 uur (met uitloop).

Mocht het slecht weer zijn dan worden de werkzaamheden verplaatst naar het volgende weekend.

De garages P1 VUmc en P3 VU campus zijn wel bereikbaar. 

Van 20 juli tot 9 september groot onderhoud aan de Zeeburgerbruggen

Van 20 juli tot 9 september wordt er groot onderhoud uitgevoerd aan de Zeeburgerbruggen, tussen aansluiting Durgerdam en knooppunt Watergraafsmeer. Gedurende zeven weken wordt de eerste 3,5 week aan de buitenring richting Amsterdam-Noord gewerkt. Daarna 3,5 week aan de binnenring richting Watergraafsmeer. Tijdens de werkzaamheden wordt verkeer geadviseerd om gebruik te maken van de Ring van Amsterdam.

Werkzaamheden 2de Coentunnel van 19 juli tot 9 september 2024

Van vrijdagavond 19 juli 21.00 uur tot maandag 9 september 05.00 uur is de wisselbuis van de 2e Coentunnel afgesloten voor verkeer ivm werkzaamheden. De hinder door de sluiting wordt (deels) opgevangen door de hele dag alle beschikbare rijstroken richting het noorden open te stellen. Hierdoor heeft noordwaarts verkeer niet 3 maar 4 rijstroken ter beschikking.

In 2024 8 weekendafsluitingen A10 Zuid

Zuidasdok sluit tussen eind juni en half december 2024 acht weekenden de A10 Zuid af. Deze afsluitingen zorgen voor ernstige verkeershinder en langere reistijden.

 

Tijdens onderstaande weekenden wordt u omgeleid. Hoe precies hangt af van welk deel van de A10 Zuid/A4 wordt afgesloten. We sluiten de weg(en) af in het weekend, omdat er dan minder verkeer is dan op werkdagen. Ondanks dat kan de vertraging toch oplopen tot een uur. Borden boven en langs de weg geven de omleidingsroutes aan. De weekenden op een rij:

Heeft u een andere vraag?

1. Meer veelgestelde vragen

Vindt u op de home-page niet de informatie die u zoekt? In onderstaande rubriek vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Misschien staat uw vraag er ook tussen. 

Naar veelgestelde vragen

3. Contact opnemen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden in onze veelgestelde vragen of op een van de andere pagina's in deze website? Neem dan contact met ons op.

Restitutie P+R aanvragen

Andere vraag stellen