Parkeerabonnement voor externen

Instellingen of externe bedrijven die een overeenkomst hebben gesloten met de Vrije Universiteit (VU), Amsterdam UMC of ACTA kunnen een parkeerabonnement aanschaffen.

€343
per maand
excl. btw

Heeft u als extern bedrijf, instelling of medewerker een overeenkomst met de VU, Amsterdam UMC of ACTA? Dan kunt u een parkeerabonnement aanvragen bij het Parkeerbedrijf VU-VUmc. Er zijn echter een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar.

Kenmerken

  • Voor externen bedrijven of instellingen die een overeenkomst hebben gesloten met VU, Amsterdam UMC of ACTA
  • Het abonnement is persoons - en locatiegebonden
  • U kunt kiezen uit een abonnement van 1 tot 5 dagen per week (maximale parkeerduur van 12 uur/dag)
  • Bij overschrijding van het aantal toegestane parkeeruren, worden de extra geparkeerde uren tegen regulier tarief doorbelast
  • Het abonnement geeft 24 uur/dag, 7 dagen/week toegang tot de aangewezen parkeerlocatie(s)
  • In- en uitrijden van de garage gaat op basis van het kenteken. Daarnaast krijgt u een parkeerpas voor het geval u met een vervangende auto wil binnenrijden

Aanvragen: de parkeerabonnementen kunnen worden aangevraagd door een tekenbevoegd persoon.
Opzeggen: de abonnementen zijn per maand opzegbaar. Indien een abonnement wordt opgezegd, zullen in de maand erna geen kosten meer worden gefactureerd.
Tarief: men kan kiezen voor een abonnement van 1 tot 5 dagen per week (respectievelijk 12, 24, 36, 48 en 60 uur per week). Het vermelde tarief per maand is voor een 5-daagsabonnement. De kosten van de andere abonnementvarianten zijn naar rato. 
Betaling: de abonnementen worden per kwartaal gefactureerd. Deze factuur wordt gestuurd naar het, bij het parkeerabonnement, vermelde factuuradres. 
Parkeerlocatie: met deze abonnementen kan geparkeerd worden in een door het Parkeerbedrijf VU-VUmc aangewezen parkeerlocatie. Deze locatie wordt bepaald aan de hand van de bezetting in de verschillende locaties. Het parkeerbedrijf houdt uiteraard wel rekening met uw wensen. Het Parkeerbedrijf VU-VUmc kan een aanvraag afwijzen indien er onvoldoende parkeerplek beschikbaar is.

Aanvragen

Laatst bijgewerkt: 17-02-2023

Heeft u een andere vraag?

1. Meer veelgestelde vragen

Vindt u op de home-page niet de informatie die u zoekt? In onderstaande rubriek vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Misschien staat uw vraag er ook tussen. 

Naar veelgestelde vragen

3. Contact opnemen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden in onze veelgestelde vragen of op een van de andere pagina's in deze website? Neem dan contact met ons op.

Restitutie P+R aanvragen

Andere vraag stellen