Parkeerabonnement voor medewerkers in roosterdienst

Amsterdam UMC biedt medewerkers die avond- en nachtdiensten draaien, uit oogpunt van veiligheid, de mogelijkheid om met de auto naar werk te komen en in een parkeervoorziening te parkeren. Om voor dit abonnement in aanmerking te komen, moeten zij voldoen aan het criterium Roosterdienst zoals omschreven in het Parkeerbeleid Amsterdam UMC-locatie VUmc.

 

Dit parkeerabonnement is voor medewerkers Amsterdam UMC die roosterdiensten draaien in de avond-, nacht- en weekenduren. Dit abonnement geeft, in tegenstelling tot alle andere abonnementsvormen, geen volledige toegang tot de parkeervoorzieningen: inrijden kan namelijk op werkdagen alleen tussen 12:00 uur en 06:00 uur. De beperktere toegang tot de garages, zorgt ervoor dat de abonnementsprijs laag kan zijn en de medewerker geen eigen bijdrage hoeft te betalen.  

Algemene kenmerken

  • Alleen voor medewerkers Amsterdam UMC die voldoen aan het voorwaarden gesteld in het criterium Roosterdienst
  • De abonnementen zijn persoons- en locatiegebonden
  • De medewerker vraagt het abonnement zelf aan
  • Toegang tot de garages op werkdagen alleen tussen 12:00 uur en 06:00 uur (in het weekend vrij in- en uitrijden)
  • Uitrijden kan 24/7
  • Maximale parkeerduur: 140 uur of 280 uur per maand 

Aanvragen: de parkeerabonnementen kunnen door de medewerker zelf worden aangevraagd. 
Opzeggen: de parkeerabonnementen zijn per maand opzegbaar. Indien een abonnement wordt opgezegd, zullen in de maand erna geen kosten meer worden gefactureerd.
Tarief: aan dit abonnement is een maximum budget gekoppeld van 140 uur per maand. Indien er meer uren per maand nodig zij, kan dit abonnement worden aangevraagd voor 280 uur per maand,
Betaling: de facturatie loopt via de werkgever. De abonnementen worden per kwartaal gefactureerd in een verzamelfactuur. Deze factuur wordt gestuurd naar het, bij het parkeerabonnement, vermelde factuuradres. Bij de factuur zit een overzicht van alle abonnementen die actief waren in de betreffende maanden. 
Parkeerlocatie: de locatie wordt bepaald aan de hand van de bezetting in de verschillende locaties. Het Parkeerbedrijf wijst de garage aan waarin geparkeerd gaat worden, maar houdt daarbij wel rekening met eventuele wensen. Het Parkeerbedrijf VU-VUmc kan een aanvraag voor een specifieke locatie afwijzen indien er onvoldoende parkeerplek beschikbaar is.

Laatst bijgewerkt: 07-07-2022

Heeft u een andere vraag?

1. Meer veelgestelde vragen

Vindt u op de home-page niet de informatie die u zoekt? In onderstaande rubriek vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Misschien staat uw vraag er ook tussen. 

Naar veelgestelde vragen

3. Contact opnemen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden in onze veelgestelde vragen of op een van de andere pagina's in deze website? Neem dan contact met ons op.

Restitutie P+R aanvragen

Andere vraag stellen