Eventementtarief voor externen

Organiseert u een evenement in het gebied VU-VUmc en wilt u uw bezoekers in de nabije omgeving laten parkeren? In de daluren kunt u uw bezoekers tegen een gereduceerd tarief onderbrengen in één van onze parkeerlocaties mits de bezetting dat toe staat.

€15
per auto
excl. btw

Organiseert u een congres, seminar, open dag of een ander evenement in de avonduren of in het weekend? U kunt uw bezoek voordelig laten parkeren in een van onze parkeerlocaties mits de groep parkeerders groter is dan 50 auto's. 

Indien de organisatie de parkeerkosten voor haar rekening neemt, leent u een mobiele stempelautomaat waar u de kaartjes van uw gasten kunt voorzien van een uitrijstempel. Uw gasten kunnen vervolgens met de gestempelde kaart de parkeergarage verlaten zonder eerst nog een bezoek aan de betaalautomaat te hoeven brengen. Voor het verschuldigde totaalbedrag onvangt u na het evenement een factuur.

Laat u uw gasten voor de parkeerkosten betalen? Dan leent u van ons een mobiele stempelautomaat waar gasten hun kaartje moeten laten stempelen bij het weggaan. De gast betaalt voor het verlaten van de garage bij de betaalautomaat het evenemenententarief door middel van het gestempelde kaartje.

Voor de verschillende mogelijkheden, kunt u rechtstreeks contact opnemen met het Parkeerbedrijf VU-VUmc.

Kenmerken

  • Groepskortingstarief alleen mogelijk op weekdagen van 18.00 - 07.00 uur en in het weekend
  • Minimale grootte van de groep: 50 auto's
  • Alleen beschikbaar als de bezetting van de garage het toelaat
  • Keuzemogelijkheid m.b.t. de betaling van de parkeerkosten: de organisatie of de gast
  • Minimaal factuurbedrag € 123,97

 

Laatst bijgewerkt: 09-01-2023

Heeft u een andere vraag?

1. Meer veelgestelde vragen

Vindt u op de home-page niet de informatie die u zoekt? In onderstaande rubriek vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Misschien staat uw vraag er ook tussen. 

Naar veelgestelde vragen

3. Contact opnemen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden in onze veelgestelde vragen of op een van de andere pagina's in deze website? Neem dan contact met ons op.

Restitutie P+R aanvragen

Andere vraag stellen