Weekend P+R

In de garage P2 VUmc kan men van vrijdagavond 18.00 uur tot maandagochtend 04.00 uur parkeren voor € 6 per 24 uur mits men naar Amsterdam Centrum heen en weer reist met het openbaar vervoer. 

 

€6
per 24 uur

Let op: per 3 juli 2023 zijn de P+R parkeertarieven in Amsterdam veranderd. Voor de parkeergarage P2 waar het weekend P+R beschikbaar is, is het nieuwe tarief € 6 /24 uur. Meer informatie hierover treft u hier aan.

Belangrijkste regels/informatie voor P2 VUmc

  • In P2 VUmc is P+R parkeren mogelijk van vrijdagavond 18.00 uur tot maandagochtend 04.00 uur. Buiten deze tijden betaalt u het reguliere tarief voor kortparkeren. (P+R is NIET mogelijk indien er een evenement is)
  • Het tarief bedraagt €6 per 24 uur (+ OV kosten). 
  • In de garage zijn GEEN losse P+R GVB-kaarten te koop. Gebruikers kunnen ook hun eigen OV-chipkaart gebruiken. Het 'reizen met je mobiele op saldo" (de OV chip mobiel) kan echter nog niet voor dit doeleinde gebruikt worden   
  • Terugreis met openbaar vervoer naar P+R: laatste check-in, in het centrumgebied! Het P+R centrumgebied bestaat uit stadsdeel Centrum en bepaalde delen van Oost, Zuid en West. Kijk op de site van P+R Amsterdam waar de grenzen precies liggen en voor meer informatie over P+R algemeen
  • Betalen parkeertarief: binnen 1 uur na laatste check-uit openbaar vervoer
  • Bij de betaalautomaat eerst parkeerkaart invoeren, dan OV-kaart scannen en daarna betalen. De betaalautomaat controleert bij het afrekenen van het parkeertarief of de laatste check-in van de terugreis, in het centrumgebied heeft plaatsgevonden

Wilt u een restitutieverzoek voor parkeer- of P+R kosten indienen?
U kunt hiervoor dit digitale formulier gebruiken. Om de afwikkeling te bespoedigen, adviseren wij u de nodige bijlagen meteen mee te sturen.
Voor P+R restituties dient u het volgende mee te sturen: een kopie betalingsbewijs van het parkeertarief (bv. afschrift bankrekening) en de reishistorie van de P+R GVB-kaart of eigen OV-chipkaart die gebruikt is om vanuit het P+R centrumgebied naar de P+R te reizen. Van uw eigen OV-chipkaart vraagt u die hier en van de P+R GVB kaart kunt u die opvragen via het online Service formulier van de  klantenservice GVB door in het invulveld te kiezen voor "vraag" en in de omschrijving aan te geven dat het om reishistorie gaat. 

Laatst bijgewerkt: 03-07-2023

Heeft u een andere vraag?

1. Meer veelgestelde vragen

Vindt u op de home-page niet de informatie die u zoekt? In onderstaande rubriek vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Misschien staat uw vraag er ook tussen. 

Naar veelgestelde vragen

3. Contact opnemen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden in onze veelgestelde vragen of op een van de andere pagina's in deze website? Neem dan contact met ons op.

Restitutie P+R aanvragen

Andere vraag stellen