U bent hier

Abonnementen

VU, VUmc, en ACTA spannen zich in om het autogebruik naar het werk te ontmoedigen in verband met het milieu. Medewerkers VU-VUmc-ACTA komen alleen in aanmerking voor een parkeervergunning ls zij aan bepaalde criteria voldoen. Faculteiten, divisies, diensten en gelieerde bedrijven kunnen daarnaast in eigen beheer verschillende abonnementen aanschaffen voor hun medewerkers. Aanvragen worden alleen gehonoreerd na goedkeuring van de directies of management en als de bezetting in de parkeervoorzieningen dat toelaat.

 

KOV-pas

U komt in aanmerking voor de KOV (Kwaliteit Openbaar Vervoer) pas aanvragen als u medewerker van de VU, Amsterdam UMC-locatie VUmc & AMC of ACTA, meer dan 10 kilometer van uw werk woont en het openbaar vervoertraject van en naar uw werk zeer ongunstig is.

Roosterpas

U kunt een roosterpas aanvragen als u bij Amsterdam UMC-locatie VUmc en locatie AMC in roosterdienst werkt en uw dienst na 12.00 uur begint.

Carpoolpas

Voor medewerkers van VU, Amsterdam UMC-locatie VUmc & AMC, ACTA of GGZinGeest die regelmatig carpoolen met minimaal twee andere medewerkers en op 10 km afstand van VU-VUmc wonen.

Medische Indicatie parkeerpas

U kunt deze parkeerpas aanvragen als u een medewerker bent bij VU, Amsterdam UMC-locatie VUmc & AMC of ACTA en door medische omstandigheden tijdelijk met de auto naar het werk moet komen.

Sociale Indicatie parkeerpas

U kunt deze parkeerpas aanvragen als u een medewerker bent bij VU, Amsterdam UMC-locatie VUmc & AMC of ACTA én u door bijzonder belastende privé-omstandigheden tijdelijk met de auto naar het werk moet komen.

Mindervalidenpas

Mindervalide medewerkers met een geldige landelijke gehandicaptenparkeerkaart komen in aanmerking voor een mindervalidenpas die hen toegang geeft tot de mindervalide parkeerplekken in de locaties.

Dienstpas

Faculteiten, divisies en diensten VU, Amsterdam UMC-locatie VUmc & AMC of ACTA kunnen overwegen uit eigen middelen dienstpassen aan te schaffen voor medewerkers die niet in aanmerking komen voor een reguliere medewerkersparkeerpas. 

Roosterdienstpas voor ingehuurd personeel

Divisies van Amsterdam UMC-locatie VUmc kunnen de roosterdienstpas aanschaffen en uitgeven aan medewerkers die niet in dienst zijn bij Amsterdam UMC-locatie VUmc. De pas wordt veelal gebruikt voor ingehuurd personeel dat in roosterdienst werkt.

Wisselpas

Faculteiten, divisies en diensten VU, Amsterdam UMC-locatie VUmc of ACTA kunnen deze wisselpassen uit eigen middelen aanschaffen en op incidentele basis uitlenen aan medewerkers (of externe werknemers).

€310.42
per maand
excl. btw

Abonnement voor externen

Instellingen of externe bedrijven die een overeenkomst hebben gesloten met VU, Amsterdam UMC-locatie VUmc of ACTA kunnen een abonnement aanschaffen.