Parkeren rondom VU en VUmc

Alle informatie over parkeren op het terrein van de Vrije Universiteit (VU) en Amsterdam UMC-locatie VUmc.

Parkeergarage Poli VUmc Parkeergarage P1 VUmc Parkeergarage P3 VU Campus Parkeergarage P2 VUmc

Medewerkers VU-Amsterdam UMC-ACTA komen voor een parkeervergunning in aanmerking indien zij in loondienst zijn, hun woon-werksituatie aan bepaalde criteria voldoet of omdat er (tijdelijke) medische of sociale omstandigheden zijn die dit rechtvaardigen. Bent u medewerker van een van deze instellingen en wilt u weten of u in aanmerking komt voor een parkeerabonnement? Via onze Keuzehulp-tool krijgt snel antwoord op uw vraag. 

Lees meer

Alleen bij het ziekenhuis, de polikliniek en ACTA zijn er Kiss + Ride locaties. Deze plekken mogen uitsluitend gebruikt worden om passagiers in of uit te laten stappen.

Lees meer

Medewerkers VU, Amsterdam UMC en aangesloten instelling ACTA kunnen een VU/VUmc parkeerabonnement aanvragen als zij voldoen aan één van de criteria genoemd op de pagina Abonnementscriteria. Bij de omschrijving van de criteria ziet u ook welke bijlagen (ingescand als PDF-bestand) ingestuurd moeten worden. Onderaan elke beschrijving zit een knop waarmee u de aanvraag kan starten.  

Lees meer

Voor medewerkers Amsterdam UMC die roosterdiensten draaien in de avond-, nacht- en weekenduren, biedt de werkgever, uit oogpunt van veiligheid, de mogelijkheid met de auto naar het werk te komen en in een parkeervoorziening te parkeren. Als u in loondienst bent bij Amsterdam UMC en kunt aantonen dat u avond-, nacht- en/ of weekenddiensten draait, komt u in aanmerking voor het Roosterdienst parkeerabonnement. Via onderstaande knop kunt u het abonnement direct aanvragen.

Direct aanvragen 

 

Lees meer

Dat is afhankelijk van het type parkeervergunning dat u heeft. Op het parkeercontract dat men ontvangt bij het ophalen van de parkeerpas staat het aantal uren dat er geparkeerd mag worden. Wij raden u aan om uw parkeeroverkomst na te kijken.

Lees meer

De parkeergarages zijn 24 uur per dag open, 7 dagen per week. 

Lees meer

Uw bezoek kan terecht in de parkeerlocaties P1 VUmc, P2 VUmc, P3 VU Campus en na 17.00 uur ook in Poli VUmc. In de beschrijving van de afzonderlijke parkeerlocaties wordt aangegeven welke locatie het dichtst bij welke bestemming ligt. Er zijn geen speciale regelingen voor bezoekers. Zij betalen in principe het reguliere uur- of dagtarief. U kunt wel met kortings-/waardekaart of een in-en-uitrijkaart uw gasten en/of klanten geheel of deels tegemoet komen in de parkeerkosten.

Lees meer
Garage P2 VUmc dicht 25 juli (18.00 uur) t/m zondag 28 juli
Van 20 juli tot 9 september groot onderhoud aan de Zeeburgerbruggen
Werkzaamheden 2de Coentunnel van 19 juli tot 9 september 2024
In 2024 8 weekendafsluitingen A10 Zuid
Per 15 december alleen nog met PIN/creditcard betalen in garage P3 VU Campus
Kom ik in aanmerking voor een parkeerabonnement?

Gebruik onze keuzehulp

Vul je gegevens in, beantwoord de vragen en onze keuzehulp voor parkeerabonnementen brengt direct advies uit.

Naar de keuzehulp

Heeft u een andere vraag?

1. Meer veelgestelde vragen

Vindt u op de home-page niet de informatie die u zoekt? In onderstaande rubriek vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Misschien staat uw vraag er ook tussen. 

Naar veelgestelde vragen

3. Contact opnemen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden in onze veelgestelde vragen of op een van de andere pagina's in deze website? Neem dan contact met ons op.

Restitutie P+R aanvragen

Andere vraag stellen