Kom ik in aanmerking voor een parkeervergunning?

Medewerkers VU-Amsterdam UMC-ACTA komen voor een parkeerabonnement in aanmerking indien zij in loondienst zijn en hun woon-werksituatie aan bepaalde criteria voldoet of omdat er (tijdelijke) medische of sociale omstandigheden zijn die dit rechtvaardigen. Bent u medewerker van een van deze instellingen en wilt u weten of u in aanmerking komt voor een parkeerabonnement? Via onze Keuzehulp-tool krijgt u snel antwoord op uw vraag. 

Keuzehulp-tool

Daarnaast hebben divisies, faculteiten en diensten de mogelijkheid om in eigen beheer een aantal parkeerpassen uit te geven op andere gronden dan hiervoor genoemd. Of u daarvoor in aanmerking komt, zult u met uw leidinggevende moeten overleggen. 
Werkt u voor een extern bedrijf dat een overeenkomst met de VU, Amsterdam UMC-locatie VUmc of ACTA? Dan kunt u een "Parkeerabonnement voor externen" aanvragen bij het Parkeerbedrijf VU-VUmc. Voor deze doelgroep zijn echter een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar.

Wilt u meer informatie over de uitgangspunten van het gezamenlijke parkeerbeleid van VU en Amsterdam UMC-locatie VUmc? Die treft u hier

Heeft u een andere vraag?

1. Meer veelgestelde vragen

Vindt u op de home-page niet de informatie die u zoekt? In onderstaande rubriek vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Misschien staat uw vraag er ook tussen. 

Naar veelgestelde vragen

3. Contact opnemen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden in onze veelgestelde vragen of op een van de andere pagina's in deze website? Neem dan contact met ons op.

Restitutie P+R aanvragen

Andere vraag stellen