Hoe vraag ik VU/VUmc parkeerabonnement aan?

Medewerkers VU, Amsterdam UMC en aangesloten instelling ACTA kunnen een VU/VUmc parkeerabonnement aanvragen als zij voldoen aan één van de criteria genoemd op de pagina Abonnementscriteria. Bij de omschrijving van de criteria ziet u ook welke bijlagen (ingescand als PDF-bestand) ingestuurd moeten worden. Onderaan elke beschrijving zit een knop waarmee u de aanvraag kan starten. 

Zodra u de aanvraag heeft ingediend, ontvangt u 2 verschillende e-mails van PARC Facility. Als u beide e-mails heeft ontvangen, kunt u ervan uitgaan dat PARC Facility uw aanvraag in behandeling heeft genomen. PARC Facility toetst uw aanvraag aan het vastgestelde parkeerbeleid VU-VUmc en stuurt, in geval van goedkeuring, de uitslag door naar de PCH-Dienstengroep, die het beheer voert over de parkeergarages. PCH verwerkt uw gegevens in de parkeersystemen en maakt uw parkeercontract en bijbehorende parkeerpas in orde. Zodra dit gebeurd is, ontvangt u een mail dat het contract en de parkeerpas afgehaald kunnen worden in de Parkeerloge. Als alle gegevens op het aanvraagformulier correct zijn ingevuld, ontvangt u uw abonnement binnen 5-7 werkdagen.

Heeft u een andere vraag?

1. Meer veelgestelde vragen

Vindt u op de home-page niet de informatie die u zoekt? In onderstaande rubriek vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Misschien staat uw vraag er ook tussen. 

Naar veelgestelde vragen

3. Contact opnemen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden in onze veelgestelde vragen of op een van de andere pagina's in deze website? Neem dan contact met ons op.

Restitutie P+R aanvragen

Andere vraag stellen