Keuzehulp parkeerabonnement

De Vrije Universiteit (VU), Amsterdam UMC (AUMC) en ACTA hebben een aantal criteria opgesteld waaraan medewerkers moeten voldoen om in aanmerking te komen voor een parkeerabonnement. Als u in loondienst bij een van voornoemde instellingen bent en over een personeelsnummer beschikt, kunt u via deze keuzehulp-tool snel zien of uw situatie voldoet aan de gestelde criteria. 

Om vast te stellen of u eventueel voor een parkeeerabonnement in aanmerking komt, vragen we u een aantal gegevens in te vullen. De gegevens worden, in lijn met de wet op de privacy, direct na het raadplegen van de keuzehulp uit ons systeem verwijderd. Wij raden u aan om de vragen volledig en naar waarheid in te vullen. Dit voorkomt een teleurstelling later. 

Velden met een * zijn verplicht

Mijn gegevens

Mijn situatie

Heeft u een andere vraag?

1. Meer veelgestelde vragen

Vindt u op de home-page niet de informatie die u zoekt? In onderstaande rubriek vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Misschien staat uw vraag er ook tussen. 

Naar veelgestelde vragen

3. Contact opnemen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden in onze veelgestelde vragen of op een van de andere pagina's in deze website? Neem dan contact met ons op.

Restitutie P+R aanvragen

Andere vraag stellen