Kan ik een tijdelijke parkeerpas krijgen?

Bent u in loondienst bij de VU, Amsterdam UMC of ACTA? En heeft u een tijdelijke medische aandoening waardoor u voor een beperkte periode minder mobiel bent? Of bevindt u zich in bijzonder belastende sociale omstandigheden waarbij u geholpen zou zijn met een tijdelijk parkeerabonnement? Neem dan contact op met uw arbodienst en bespreek uw situatie. Wellicht voldoet uw situatie aan het Tijdelijk Sociale Indicatie (TSI) of Tijdelijk Medische Indicatie (TMI) criterium en kunt in aanmerking komen voor een parkeerabonnement. Medewerkers en studenten die in het bezit zijn van een geldige gehandicaptenkaart kunnen in aanmerking komen voor een Geldig Landelijke Parkeerontheffing Mindervaliden (GLO) abonnement. Meer informatie over deze mogelijkheden treft u aan op de pagina Abonnementscriteria. U kunt via onze Keuzehulp-tool een indicatie krijgen of u in aanmerking komt voor bovengenoemde opties.

Keuzehulp-tool

Mocht u een tijdelijke parkeerpas nodig hebben en niet voldoen aan voornoemde omstandigheden, dan biedt de wisselpas wellicht uitkomst. Informeer hiernaar bij uw eigen leidinggevende. 

Heeft u een andere vraag?

1. Meer veelgestelde vragen

Vindt u op de home-page niet de informatie die u zoekt? In onderstaande rubriek vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Misschien staat uw vraag er ook tussen. 

Naar veelgestelde vragen

3. Contact opnemen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden in onze veelgestelde vragen of op een van de andere pagina's in deze website? Neem dan contact met ons op.

Restitutie P+R aanvragen

Andere vraag stellen