Weekend P+R, hoe werkt dat?

Let op: per 3 juli 2023 zijn de P+R parkeertarieven in Amsterdam veranderd. Voor de parkeergarage P2 waar het weekend P+R beschikbaar is, is het nieuwe tarief € 6 /24 uur. Meer informatie hierover treft u hier aan. 

Automobilisten die een bezoek brengen aan Amsterdam kunnen in de P2 VUmc garage vanaf vrijdagavond 18.00 uur tot maandagochtend 04.00 uur de auto parkeren tegen het P+R tarief van € 6/24 uur.  Buiten deze tijden betaalt men het reguliere tarief voor kortparkeren. P+R is NIET mogelijk indien er een evenement is.

Belangrijke voorwaarden voor het voordelige P+R parkeertarief is dat men met het openbaar vervoer heen en weer reist naar het centrumgebied van de stad. Het P+R centrumgebied bestaat uit stadsdeel Centrum en bepaalde delen van Oost, Zuid en West. Kijk op de site van P+R Amsterdam waar de grenzen precies liggen en voor meer informatie over P+R algemeen.

Voor meer informatie over het Weekend P+R in onze P2 VUmc garage, klik hier.

Heeft u een andere vraag?

1. Meer veelgestelde vragen

Vindt u op de home-page niet de informatie die u zoekt? In onderstaande rubriek vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Misschien staat uw vraag er ook tussen. 

Naar veelgestelde vragen

3. Contact opnemen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden in onze veelgestelde vragen of op een van de andere pagina's in deze website? Neem dan contact met ons op.

Restitutie P+R aanvragen

Andere vraag stellen