Weekend P+R, hoe werkt dat?

Aanstaande zaterdag, 5 november, is er geen Weekend P+R in de garage P2 VUmc in verband met een groot evenement bij de Vrije Universiteit. 

Automobilisten die een bezoek brengen aan Amsterdam kunnen in de P2 VUmc garage vanaf vrijdagavond 18.00 uur tot maandagochtend 04.00 uur de auto parkeren tegen het P+R tarief van € 1/24 uur.  Buiten deze tijden betaalt men het reguliere tarief voor kortparkeren. P+R is NIET mogelijk indien er een evenement is.

Belangrijke voorwaarden voor het voordelige P+R parkeertarief is dat men met het openbaar vervoer heen en weer reist naar het centrumgebied van de stad. Het P+R centrumgebied bestaat uit stadsdeel Centrum en bepaalde delen van Oost, Zuid en West. Kijk op de site van P+R Amsterdam waar de grenzen precies liggen en voor meer informatie over P+R algemeen.

Voor meer informatie over het Weekend P+R in onze P2 VUmc garage, klik hier.

Heeft u een andere vraag?

1. Meer veelgestelde vragen

Vindt u op de home-page niet de informatie die u zoekt? In onderstaande rubriek vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Misschien staat uw vraag er ook tussen. 

Naar veelgestelde vragen

3. Contact opnemen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden in onze veelgestelde vragen of op een van de andere pagina's in deze website? Neem dan contact met ons op.

Restitutie P+R aanvragen

Andere vraag stellen