Weekend P+R, hoe werkt dat?

Automobilisten die een bezoek brengen aan Amsterdam kunnen in de P2 VUmc garage vanaf vrijdagavond 18.00 uur tot maandagochtend 04.00 uur de auto parkeren tegen het P+R tarief van € 1/24 uur.  Buiten deze tijden betaalt men het reguliere tarief voor kortparkeren. P+R is NIET mogelijk indien er een evenement is.

Belangrijke voorwaarden voor het voordelige P+R parkeertarief is
1) een bezoek aan het centrumgebied met het openbaar vervoer. Het P+R centrumgebied bestaat uit stadsdeel Centrum en bepaalde delen van Oost, Zuid en West. Kijk op de site van P+R Amsterdam waar de grenzen precies liggen en voor meer informatie over P+R algemeen.
2) de parkeerkaart die u bij de slagboom krijgt, laten afstempelen in de Parkeerloge na binnenrijden of voor vertrek  De parkeerloge is open van 07.00 - 22.00 uur.

Voor meer informatie over het Weekend P+R in onze P2 VUmc garage, klik hier.

Heeft u een andere vraag?

1. Meer veelgestelde vragen

Vindt u op de home-page niet de informatie die u zoekt? In onderstaande rubriek vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Misschien staat uw vraag er ook tussen. 

Naar veelgestelde vragen

3. Contact opnemen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden in onze veelgestelde vragen of op een van de andere pagina's in deze website? Neem dan contact met ons op.

Restitutie P+R aanvragen

Andere vraag stellen