Ik ben mindervalide. Waar kan ik parkeren?

Mindervalide bezoekers VUmc/ACTA/SBT
In alle openbare parkeergarages VU-VUmc zijn invalideparkeerplekken beschikbaar waar u met een geldige landelijke gehandicaptenkaart kunt parkeren. In de beschrijving van de afzonderlijke parkeerlocaties ziet u welke locatie het dichtst bij welke bestemming ligt. In de parkeergarages P1 VUmc, P2 VUmc en de POLI garage (onder de Polikliniek) treft u bij de uitgang rolstoelen aan die u kunt lenen. 

Komt u voor het Amsterdam UMC en rijdt u in een hoge mindervalidebus? Als uw voertuig te hoog is voor de garages, kunt u hem op één van deze parkeerplekken parkeren. 

In de parkeergarages VU-VUmc geldt betaald parkeren, ook voor de invalideplaatsen. U kunt alleen kosteloos parkeren als aan bepaalde voorwaarden voldoet.

Mindervalide bezoekers Vrije Universiteit (VU)
Er zijn enkele mindervalide parkeerplekken voor de hoofdingang van het Hoofdgebouw VU. Indien u in het bezit bent van een landelijke gehandicaptenkaart, kunt u zich via de intercomzuil bij de slagboom melden bij de beveiliging, die u alleen doorlaat als er plaats is. Mocht u verzekerd willen zijn van een invalideparkeerplek op de VU Campus, dan is het raadzaam om vooraf aan uw bezoek een mail te sturen aan servicedesk.fco@vu.nl.

Heeft u een andere vraag?

1. Meer veelgestelde vragen

Vindt u op de home-page niet de informatie die u zoekt? In onderstaande rubriek vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Misschien staat uw vraag er ook tussen. 

Naar veelgestelde vragen

3. Contact opnemen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden in onze veelgestelde vragen of op een van de andere pagina's in deze website? Neem dan contact met ons op.

Restitutie P+R aanvragen

Andere vraag stellen