Waar kan ik parkeren?

Op het terrein van de Vrije Universiteit (VU) en Amsterdam UMC-locatie VUmc zijn diverse parkeerlocaties. Als bezoeker of patiënt kunt u tegen betaling van parkeerkosten terecht in de parkeergarages P1 VUmc, P2 VUmc, P3 VU Campus en na 17.00 uur ook in garage Poli VUmc. In de beschrijving van de afzonderlijke parkeerlocaties ziet u welke locatie het dichtst bij welke bestemming ligt.

Bent u mindervalide? In alle garages zijn er invalideplekken beschikbaar waar u met een geldige gehandicaptenkaart betaald kunt parkeren. In enkele gevallen kunt u kosteloos parkeren. U moet daarvoor aan bepaalde voorwaarden voldoen.  

Bent u medewerker VU-VUmc-ACTA en heeft u een parkeerabonnement? Dan kunt u in uw contract terug vinden in welke parkeerlocaties u mag parkeren.

Heeft u een andere vraag?

1. Meer veelgestelde vragen

Vindt u op de home-page niet de informatie die u zoekt? In onderstaande rubriek vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Misschien staat uw vraag er ook tussen. 

Naar veelgestelde vragen

3. Contact opnemen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden in onze veelgestelde vragen of op een van de andere pagina's in deze website? Neem dan contact met ons op.

Restitutie P+R aanvragen

Andere vraag stellen