Ik verhuis naar een woonplaats buiten de randstad. Kom ik aanmerking voor een parkeerabonnement?

Dat hangt van diverse factoren af. Via onze keuzehulp-tool kunt u eenvoudig nagaan of u in aanmerking komt voor een parkeerabonnement.

Keuzehulp-tool

Mocht u volgens de keuzehulp in aanmerking komen voor een Kwaliteit Openbaar Vervoer (KOV)-abonnement, dan wordt uw situatie door een externe instantie beoordeeld. Indien de keuzehulp-tool aangeeft dat u niet voldoet aan de benodigde criteria voor een regulier VU/VUmc/ACTA abonnement, dan kunt u wellicht uw eigen organisatie benaderen. Divisies, faculteiten en diensten kunnen ook uit eigen middelen parkeerpassen  aanschaffen en uitgeven. 

Werkt u voor een extern bedrijf dat een overeenkomst met de VU, Amsterdam UMC-locatie VUmc of ACTA? Dan kunt u een "Parkeerabonnement voor externen" aanvragen bij het Parkeerbedrijf VU-VUmc. Voor deze doelgroep zijn echter een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar.

Wilt u meer informatie over de uitgangspunten van het gezamenlijke parkeerbeleid van VU en Amsterdam UMC-locatie VUmc? Die treft u hier

Heeft u een andere vraag?

1. Meer veelgestelde vragen

Vindt u op de home-page niet de informatie die u zoekt? In onderstaande rubriek vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Misschien staat uw vraag er ook tussen. 

Naar veelgestelde vragen

3. Contact opnemen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden in onze veelgestelde vragen of op een van de andere pagina's in deze website? Neem dan contact met ons op.

Restitutie P+R aanvragen

Andere vraag stellen