De Parkeerloge; locatie en functie

De Parkeerloge is de centrale plek van waaruit het parkeerbedrijf haar dienstverlenende taken uitvoert. Vanuit deze ruimte staan de garagebeheerders de parkeerders met problemen via de intercom te woord, kunnen zij indien nodig de slagbomen op afstand bedienen en houden zij door middel van camera's toezicht op de sociale veiligheid in de parkeervoorzieningen. De parkeerloge is ook het loket waar men fysiek terecht kan voor bepaalde parkeerszaken zoals informatie, het ophalen/inleveren van gevonden voorwerpen, parkeerpassen of kortingskaarten of het laten stempelen van parkeerkaartjes ten behoeve van de Weekend P+R regeling. 

Locatie:
De Parkeerloge bevindt zich in garage P2 VUmc (verdieping -1) en is te bereiken via de voetgangersingang tussen ACTA en het O|2 Labgebouw. De loge is 7 dagen per week bemenst van 07.00 uur tot 22.00 uur.

Contact:
De Parkeerloge is bereikbaar via dit contactformulier en op het telefoonnummer 020-59 89970.

Heeft u een andere vraag?

1. Meer veelgestelde vragen

Vindt u op de home-page niet de informatie die u zoekt? In onderstaande rubriek vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Misschien staat uw vraag er ook tussen. 

Naar veelgestelde vragen

3. Contact opnemen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden in onze veelgestelde vragen of op een van de andere pagina's in deze website? Neem dan contact met ons op.

Restitutie P+R aanvragen

Andere vraag stellen