U bent hier

Hoe werkt de parkeerpas?

Indien men een parkeervergunning VU-VUmc toegewezen krijgt, ontvangt men een parkeerpas en een pashouder. De parkeerpas geeft toegang tot de parkeervoorziening VU-VUmc die is toegewezen. De parkeervoorzieningen zijn 24 uur per dag toegankelijk. De tijden waarvoor een vergunning geldt, kunnen beperkter zijn.

Bij de slagbomen van de parkeervoorzieningen hangen paslezers die gericht staan op de voorruit van de auto, op het gebied rond de achteruitkijkspiegel. De pashouder dient daarom bevestigd te worden aan de binnenkant van de voorruit ter hoogte van de binnenspiegel. Zodra de paslezer de parkeerpas heeft gescand, geeft deze een pieptoon af. Indien de parkeerpas toegangsrechten tot de parkeergarage heeft, gaat de slagboom omhoog en kan de auto de parkeervoorziening binnenrijden.

Indien de paslezer de parkeerpas niet herkend of de slagboom niet open gaat, kan men via de intercom bij de slagboom contact opnemen met de beheerder of bellen naar telefoonnummer 020-59 89 970 (bereikbaar tussen 07.00 – 22.00 uur).