Onze divisie bij Amsterdam UMC-locatie VUmc krijgt binnenkort veel medewerkers van locatie AMC erbij. Kan ik meerdere abonnementen tegelijk aanvragen?

Indien het om een groot aantal gaat , kunt u ons hierover een bericht sturen via ons contactformulier. Specificeer in het veld "Vraag" om hoeveel medewerkers Amsterdam UMC-locatie AMC het gaat en wat voor type abonnement (Roosterdienst of regulier VU/VUmc abonnement) zij nodig hebben. Indien het om een beperkt aantal gaat, kunnen medewerkers zelf een aanvraag indienen via deze website. Wel is het zo dat deze medewerkers van Amsterdam UMC-locatie AMC kalleen in aanmerking kunnen komen voor een VU-VUmc parkeerabonnement als zij voldoen aan de gestelde criteria. 

Heeft u een andere vraag?

1. Meer veelgestelde vragen

Vindt u op de home-page niet de informatie die u zoekt? In onderstaande rubriek vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Misschien staat uw vraag er ook tussen. 

Naar veelgestelde vragen

3. Contact opnemen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden in onze veelgestelde vragen of op een van de andere pagina's in deze website? Neem dan contact met ons op.

Restitutie P+R aanvragen

Andere vraag stellen