Hoe kan ik mijn parkeervergunning verlengen?

Heeft u een parkeerabonnement dat geldig is voor een vastgestelde termijn? Weest u er dan van bewust dat u geen bericht krijgt als de eindatum in zicht raakt en dat u zelf de verlenging dient aan te vragen. Dat kan via dit contactformulier. Voor een spoedige afhandeling is het prettig als u bij Onderwerp de optie Abonnement Personeel aanklikt en in het veld "Vraag" uw pasnummer vermeldt en aangeeft dat het om een verlenging van het abonnement gaat. Heeft u een abonnement waarbij een verklaring van een bedrijfsarts of leidinggevende vereist is? In dat geval dient de bedrijfsarts of leidinggevende de verlenging aan Parc Facility door te geven. 

Mocht uw pas verlopen zijn en u komt daar pas achter als u voor een dichte slagboom staat, dan kunt u via de intercom bij de slagboom contact opnemen met de beheerder. De beheerder zal uw abonnement ter plekke met twee weken verlengen om u de tijd te geven uw abonnement via de juiste procedure te verlengen.

Heeft u een andere vraag?

1. Meer veelgestelde vragen

Vindt u op de home-page niet de informatie die u zoekt? In onderstaande rubriek vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Misschien staat uw vraag er ook tussen. 

Naar veelgestelde vragen

3. Contact opnemen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden in onze veelgestelde vragen of op een van de andere pagina's in deze website? Neem dan contact met ons op.

Restitutie P+R aanvragen

Andere vraag stellen