Wat is de rol van PCH-Dienstengroep?

Het Parkeerbedrijf VU-VUmc is verantwoordelijk voor de uitvoering van het VU-VUmc parkeerbeleid voor VU, Amsterdam UMC-locatie VUmc en de aangesloten instelling ACTA en is belast met het beheer cq. exploitatie van de parkeergarages die zich op het campusterrein VU-VUmc bevinden. Het Parkeerbedrijf VU-VUmc besteedt een deel van haar taken uit aan 2 externe partijen: PARC Facility en PCH-Dienstengroep Parking & facility services. PARC Facility is belast met de toetsing van de abonnementsaanvragen aan het collectieve parkeerbeleid VU-VUmc en het beheer van de parkeerabonnementen. En de PCH-DIenstengroep houdt voornamelijk zich bezig met het beheer van de parkeervoorzieningen. Onder beheer valt niet alleen de regulering van de toegangssystemen, schoonmaak of onderhoud maar ook het houden van toezicht, verstrekken van informatie, parkeerpassen of kortingskaarten, inname van gevonden voorwerpen of het stempelen van parkeerkaartjes Weekend P+R. Dit alles wordt geregeld vanuit een centraal gelegen ruimte in de P2 VUmc garage; de Parkeerloge.

Heeft u een andere vraag?

1. Meer veelgestelde vragen

Vindt u op de home-page niet de informatie die u zoekt? In onderstaande rubriek vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Misschien staat uw vraag er ook tussen. 

Naar veelgestelde vragen

3. Contact opnemen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden in onze veelgestelde vragen of op een van de andere pagina's in deze website? Neem dan contact met ons op.

Restitutie P+R aanvragen

Andere vraag stellen