U bent hier

Korting voor mindervaliden

Bent u in het bezit van een geldige gehandicaptenparkeerkaart en komt u voor Amsterdam UMC-locatie VUmc, ACTA of SBT? Dan kunt u kosteloos parkeren, mits u voldoet aan bepaalde voorwaarden. Komt u voor de VU? Lees hieronder waar u kunt parkeren. 

In alle parkeervoorzieningen VU-VUmc geldt betaald parkeren, ook voor de invalideplaatsen.

Mindervalide patienten van VUmc/ACTA/SBT in het bezit van een geldige landelijke Gehandicaptenparkeerkaart, kunnen kosteloos parkeren mits zij aan bepaalde voorwaarden voldoen. Voor meer informatie hierover, zie website VUmc of neem contact op met de betreffende instelling.

Mindervalide bezoekers van de VU: er zijn enkele gratis mindervalide parkeerplekken in de garage P3 VU Campus, voor de hoofdingang het Hoofdgebouw VU en op het binnenterrein van de VU Campus. Voor de laatste twee mogelijkheden kunt u zich via de intercomzuil bij de slagboom melden bij de portier, die u alleen doorlaat als er plaats is.

Bent u student bij de VU-VUmc of HOVO en u bent (tijdelijk) mindervalide?
Mindervaliden kunnen in aanmerking komen voor een (tijdelijke) parkeervergunning mits zij een erkende gehandicaptenkaart hebben of een verwijsbrief van de bedrijfsarts.

- Studenten VU/VUmc kunnen via dit formulier een parkeervergunning aanvragen of contact opnemen met Afdeling Centrale Studentbegeleiding, Team Studeren met een Functiebeperking: www.vu.nl/functiebeperking

- Studenten HOVO (Hoger Opleiding voor Ouderen) kunnen contact opnemen met de HOVO organisatie (020-5985669).

Laatst bijgewerkt op: 
28-10-2019