U bent hier

Abonnement voor externen

Instellingen of externe bedrijven die een overeenkomst hebben gesloten met VU, Amsterdam UMC-locatie VUmc of ACTA kunnen een abonnement aanschaffen.

€310.42
per maand
vermeld bedrag 
excl. btw

Heeft u als extern bedrijf, instelling of medewerker een overeenkomst met de VU, Amsterdam UMC-locatie VUmc of ACTA? Dan kunt u een abonnement aanvragen bij het Parkeerbedrijf VU-VUmc. Er zijn echter een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar.

Aanvragen: de passen kunnen worden aangevraagd door een tekenbevoegd persoon.
Opzeggen: de passen zijn per maand opzegbaar. Indien een pas wordt opgezegd, zullen in de maand erna geen kosten meer worden gefactureerd.
Tarief: het aangegeven tarief is voor 5 dagen per week (60 uur) parkeren. De passen kunnen in vijf varianten worden afgenomen: 1, 2, 3, 4 of 5 dagen per week. De parkeerduur en de kosten van de pas zijn dan naar rato.
Betaling: de passen worden per kwartaal gefactureerd in een verzamelfactuur. Deze factuur wordt gestuurd naar het, bij de parkeerpas, vermelde factuuradres. Bij de factuur zit een overzicht van alle passen die actief waren in de betreffende maanden. 
Parkeerlocatie: met deze passen kan geparkeerd worden in een door het Parkeerbedrijf VU-VUmc aangewezen parkeerlocatie. Deze locatie wordt bepaald aan de hand van de bezetting in de verschillende locaties. Het parkeerbedrijf houd uiteraard wel rekening met uw wensen. Het Parkeerbedrijf VU-VUmc kan een aanvraag afwijzen indien er onvoldoende parkeerplek beschikbaar is.
 

Laatst bijgewerkt op: 
07-01-2022