Verloren parkeerkaart

Als u uw parkeerkaart verliest, bent u genoodzaakt een verloren-parkeertkaart van € 30 aan te schaffen. U kunt deze aanvragen via de intercom op de betaalautomaat in de garage.

€30
eenmalig

Bent u uw parkeerkaart kwijt? Het loont de moeite om nog eens goed te zoeken. Voor een verloren kaart moeten wij het dagtarief in rekening brengen. 

Het Parkeerbedrijf kan namelijk via haar systemen wel achterhalen dat u bent binnengereden maar kan niet altijd zien op welk tijdstip u bent binnengereden en hoeveel uur u dus heeft geparkeerd. Bij de betaalautomaat bestaat sinds kort de optie om, in geval van een verloren kaart, uw kenteken in te voeren. Mocht het systeem uw kenteken herkennen en aan een inrijtijd weten te koppelen, dan kunt u volstaan met het betalen van de werkelijk geparkeerde uren. Indien niet lukt, drukt u de intercom tweemaal in. De beheerder zal u vervolgens verder zal helpen.

Laatst bijgewerkt: 06-07-2022

Heeft u een andere vraag?

1. Meer veelgestelde vragen

Vindt u op de home-page niet de informatie die u zoekt? In onderstaande rubriek vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Misschien staat uw vraag er ook tussen. 

Naar veelgestelde vragen

3. Contact opnemen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden in onze veelgestelde vragen of op een van de andere pagina's in deze website? Neem dan contact met ons op.

Restitutie P+R aanvragen

Andere vraag stellen