U bent hier

Kortings- of waardekaart

Met deze kaart krijgt de bestuurder korting bij het afrekenen van zijn parkeerkosten bij de betaalautomaat. Faculteiten, divisies of diensten VU, Amsterdam UMC-locatie VUmc of ACTA  en instellingen die een overeenkomst hebben met deze instellingen kunnen de kortingskaarten aanschaffen en uitgeven aan hun bezoekers.

De waardekaart is een tegoedbon en vertegenwoordigd een geldwaarde. De kaart geeft een eenmalige korting (een bedrag of percentage) bij het afrekenen van de parkeerkosten, het restant wordt door de parkeerder voldaan.

Door het gebruik van de waarde/kortingskaart kunt u uw gasten, bezoekers en/of klanten geheel of deels tegemoet komen in de parkeerkosten. U kunt zelf beslissen hoeveel u wilt bijdragen in de parkeerkosten van uw gast. De parkeerder gebruikt de waardekaart(en) namelijk als betaalmiddel bij de betaalautomaat en kan daarnaast ook eigen betaalmiddelen inzetten. Een voorbeeld: uw gast parkeert 4,5 uur en het parkeertarief bedraagt momenteel 1 euro/17 minuten:

  • U geeft hem 1 waardekaart van 9 euro en 2 waardekaarten van 3 euro.  Uw gast parkeert gratis..
  • U geeft hem een waardekaart van bijvoorbeeld 3 euro. Uw gast moet de resterende parkeertijd betalen bij de betaalautomaat.

Geen restitutie
Bij het afrekenen met de waardekaarten bij de parkeerautomaten vindt geen restitutie van parkeergeld plaats. Het is daarom raadzaam om samen met de parkeerder de parkeerkosten vast te stellen voordat u de waardekaarten meegeeft.

BESTELLEN:

VU-medewerkers kunnen de parkeerwaardekaarten alleen aanschaffen via het bestelsysteem van de VU: Bestellen.VU (S/4 HANA) (Direct regelen) - Vrije Universiteit Amsterdam

Amsterdam UMC- locatie VUmc medewerkers kunnen de kaarten alleen via het interne VUmc-bestelsysteem, LIFT, bestellen.

Gelieerde instellingen kunnen de waardekaarten via het contactformulier aanschaffen.

 NB: Aangekochte waardekaarten worden niet teruggenomen door het Parkeerbedrijf.

Laatst bijgewerkt op: 
13-06-2022