U bent hier

Eventementtarief voor externen

Organiseert u een evenement in het gebied VU-VUmc en wilt u uw bezoekers in de nabije omgeving laten parkeren? In de daluren kunt u uw bezoekers onderbrengen in één van onze parkeerlocaties mits de bezetting dat toe staat.

€13
Per auto
vermeld bedrag 
excl. btw

Organiseert u een congres, seminar, open dag of een ander evenement in de avonduren of in het weekend? U kunt uw bezoek voordelig laten parkeren in een van onze parkeerlocaties mits de groep parkeerders groter is dan 50 auto's. U kunt ervoor kiezen om de parkeerkosten door uw organisatie te laten betalen of door de gasten zelf.

Indien de organisatie de parkeerkosten voor haar rekening neemt, leent u een mobiele stempelautomaat waar u de kaartjes van uw gasten kunt voorzien van een uitrijstempel. Uw gasten kunnen vervolgens met de gestempelde kaart de parkeergarage verlaten zonder eerst nog een bezoek aan de betaalautomaat te hoeven brengen. Voor het verschuldigde totaalbedrag onvangt u na het evenement een factuur.

Laat u uw gasten voor de parkeerkosten betalen? Dan leent u van ons een mobiele stempelautomaat waar gasten hun kaartje moeten laten stempelen bij het weggaan. De gast betaalt voor het verlaten van de garage bij de betaalautomaat het evenemenententarief door middel van het gestempelde kaartje.

Voor de verschillende mogelijkheden, kunt u rechtstreeks contact opnemen met het Parkeerbedrijf VU-VUmc.

Laatst bijgewerkt op: 
09-01-2020