Werkzaamheden 2de Coentunnel van 19 juli tot 9 september 2024

Van vrijdagavond 19 juli 21.00 uur tot maandag 9 september 05.00 uur is de wisselbuis van de 2e Coentunnel afgesloten voor verkeer ivm werkzaamheden. De hinder door de sluiting wordt (deels) opgevangen door de hele dag alle beschikbare rijstroken richting het noorden open te stellen. Hierdoor heeft noordwaarts verkeer niet 3 maar 4 rijstroken ter beschikking.


Door het niet kunnen inzetten van de wisselbuis kan verkeer van de A8 naar A10 West in de ochtend extra hinder verwachten. Ook tijdens de avondspits kunnen de werkzaamheden hinder veroorzaken.

Let op: 2 keer gehele afsluiting Amsterdam-West naar Amsterdam-Noord
Van vrijdag 19 juli 21.00 uur tot zaterdag 20 juli 13.00 uur wordt de gehele 2e Coentunnel afgesloten. Ook van zaterdag 7 september 23.59 uur tot maandag 9 september 5.00 uur (het laatste weekend) is de 2e Coentunnel volledig gesloten. Dit heeft te maken met voorbereidende en afrondende werkzaamheden.
Verkeer dat dan van Amsterdam-West richting Amsterdam-Noord wil, rijdt een ‘rondje ring’. Dus via de A10 Zuid en de Zeeburgertunnel. Verkeer dat van Zaanstad/Amsterdam-Noord richting West wil, kan wel gewoon door de tunnel.

Voor meer informatie, klik hier.

Heeft u een andere vraag?

1. Meer veelgestelde vragen

Vindt u op de home-page niet de informatie die u zoekt? In onderstaande rubriek vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Misschien staat uw vraag er ook tussen. 

Naar veelgestelde vragen

3. Contact opnemen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden in onze veelgestelde vragen of op een van de andere pagina's in deze website? Neem dan contact met ons op.

Restitutie P+R aanvragen

Andere vraag stellen