September 2023: A10 Zuid richting Schiphol twee weekenden dicht

In twee weekenden in september 2023 is er grote verkeershinder aan de zuidkant van Amsterdam. Tussen 8 en 11 september en tussen 22 en 25 september is de A10 Zuid richting Schiphol en Den Haag dicht vanaf knooppunt Amstel tot oprit S108 VUmc.

Uur extra reistijd

De eerste weekendafsluiting in september start op vrijdagavond 8 september om 22:00 uur en eindigt voor de ochtendspits op maandag 11 september om 5:00 uur. De tweede weekendafsluiting start op vrijdagavond 22 september om 22:00 uur en eindigt op maandagochtend 25 september om 5:00 uur. Verkeer wordt omgeleid via de A1, A9 en A10 Noord (zie kaartje). De A10 Zuid richting Hengelo/Utrecht blijft beide weekenden wel gewoon te gebruiken. Hoewel er minder woon-werkverkeer is, worden automobilisten gevraagd rekening te houden met een forse extra reistijd die kan oplopen tot een uur.

Meer informatie leest u hierover op Zuidas.nl

Heeft u een andere vraag?

1. Meer veelgestelde vragen

Vindt u op de home-page niet de informatie die u zoekt? In onderstaande rubriek vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Misschien staat uw vraag er ook tussen. 

Naar veelgestelde vragen

3. Contact opnemen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden in onze veelgestelde vragen of op een van de andere pagina's in deze website? Neem dan contact met ons op.

Restitutie P+R aanvragen

Andere vraag stellen