U bent hier

Waarom moet ik per 1 maart 2020 in P3 VU Campus parkeren?

Er zijn 2 ontwikkelingen die het Parkeerbedrijf VU-VUmc er toe gebracht hebben om uw parkeervergunning (P2 VUmc of P-Boeletuin) om te zetten naar P3 VU Campus. Wij realiseren ons dat de loopafstand naar de werkplek iets groter wordt maar wij vertrouwen op uw begrip en inzicht dat goede parkeergelegenheid voor patiënten bij ons hoog in het vaandel staat. 

Sluiting parkeerterrein P-Boeletuin per 1 maart

Per 1 maart starten de voorbereidende bouwwerkzaamheden voor het nieuwe VU Onderzoekgebouw op het terrein van de voormalige Schoolwerktuinent. Dit heeft als gevolg dat het parkeerterrein P-Boeletuin haar slagbomen moeten sluiten. Voor de abonnementhouders die nu op de P-Boeletuin parkeren, is geregeld dat zij na de opheffing ervan (1 maart 2020) in de garage P3 VU Campus terecht kunnen.

Hoge parkeerdruk in garage P2 VUmc

De afgelopen maanden is de parkeerdruk in garage P2 VUmc toegenomen. Om ervoor te zorgen dat patiënten van ACTA/SBT/VUmc daar kunnen blijven parkeren, hebben wij besloten om abonnementhouders die nu in de garage P2 VUmc parkeren, over te plaatsen naar de garage P3 VU Campus. Dit willen wij  per 1 maart 2020 in laten gaan. 

Abonnementhouders met een Mindervalidepas of Medische/Sociale Indicatie parkeerpas blijven uiteraard in garage P2 VUmc parkeren.
Valt u niet binnen deze groep maar heeft u zware mobiliteitsproblemen, dan kunt u contact opnemen met Xavier Snelder (xsnelder@pch-dienstengroep.nl).