Werkzaamheden Parnassusweg-Mahlerlaan 17 oktober -2 december

Tussen 17 oktober en 2 december a.s. wordt er op de Parnassusweg ter hoogte van de Mahlerlaan een nieuwe oversteekplaats voor fietsers en voetgangers aangelegd. Het totale werk duurt zeven weken. Er wordt in de regel van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 19.00 uur gewerkt. Om de bereikbaarheid van de buurt zo goed mogelijk te houden, en de dienstregeling van de tram niet te hinderen, wordt een deel van het werk 's nachts en in het weekend uitgevoerd. In sommige fases van het werk is het bovendien noodzakelijk rijbanen af te sluiten en verkeer om te leiden.

Week van 17 tot en met 21 oktober
In deze week worden tussen 20.00 uur ‘s avonds en 05.00 uur ‘s ochtends werkzaamheden uitgevoerd op en naast het tramspoor op de Parnassusweg ter hoogte van de Mahlerlaan. Deze werkzaamheden worden 's nachts uitgevoerd zodat de tramlijnen 25 en 5 volgens de dienstregeling kunnen doorrijden. Tijdens het nachtwerk is de Parnassusweg aan de kant van de Strawinskylaan vanaf 22.00 uur tot 05.00 uur in beide richtingen afgezet voor auto's. Autoverkeer wordt omgeleid via de via de Strawinskylaan - Beethovenstraat - De Boelelaan en vice versa. 

Weekend van 28 tot en met 30 oktober
In dit weekend wordt een verkeersdrempel bij de nieuwe oversteek aangebracht en worden de midden-eilandjes aangelegd. De werkzaamheden vinden het hele weekend plaats vanaf vrijdag 19.00 uur tot en met maandag 05.00 uur. De Parnassusweg is dit weekend op het kruispunt met de Gustav Mahlerlaan afgezet voor fietsers, voetgangers en gemotoriseerd verkeer in de richting Strawinskylaan. Voetgangers worden langs het werk geleid, fietsers kunnen eveneens lopend langs het werk of kunnen kiezen voor de omleiding die met bebording staat aangegeven. Auto’s en bussen worden omgeleid via de De Boelelaan -Beethovenstraat - Strawinskylaan.

Weekend van 4 tot en met 6 november
Tijdens dit weekend wordt het werk dat in het vorig weekend gestart is, afgemaakt. De werktijden en omleidingen zijn identiek.

Week van 7 tot en met 11 november
In deze week leggen ze de oversteekplaats aan de westzijde van de Parnassusweg aan. Dit werk vindt deels in de avonden en nachten tussen 19.00 en 05.00 uur plaats, zodat het verkeer overdag zo min mogelijk wordt gehinderd. Tijdens het werk is de Parnassusweg afgesloten. Auto’s en bussen kunnen omrijden via de Strawinskylaan - Beethovenstraat – De Boelelaan. De tram kan in de avond doorrijden.

 

Heeft u een andere vraag?

1. Meer veelgestelde vragen

Vindt u op de home-page niet de informatie die u zoekt? In onderstaande rubriek vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Misschien staat uw vraag er ook tussen. 

Naar veelgestelde vragen

3. Contact opnemen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden in onze veelgestelde vragen of op een van de andere pagina's in deze website? Neem dan contact met ons op.

Restitutie P+R aanvragen

Andere vraag stellen