Werkzaamheden Buitenveldertselaan tot mei 2023 (update augustus 2022)

Sinds april voert de gemeente in fases werkzaamheden uit op de Buitenveldertselaan. De werkzaamheden behelzen het vervangen de tegels in de voet- en fietspaden, vernieuwing van het asfalt op de rijbaan, Waternet vervangt het riool en Liander vervangt de gasleidingen.

Vanaf 29 augustus tot en met 16 oktober wordt er aan de westelijke en oostelijke rijbaan tussen De Boelelaan en de A.J. Ernststraat gewerkt. Ook aan de kruising van de Buitenveldertselaan en A.J. Ernststraat. Daarna is een ander deel van de Buitenveldertselaan aan de beurt.

Gevolgen voor het verkeer zijn:
De weg is afgesloten voor doorgaand autoverkeer dat de stad in en de stad uit gaat via de Buitenveldertselaan. Auto's tussen De Boelelaan en de Van Nijenrodeweg worden via de Amstelveenseweg of de Van Leijenberghlaan omgeleid. De Buitenveldertselaan blijft bereikbaar via de ventweg van de Buitenveldertselaan en vanaf de A.J. Ernststraat via Oldenaller.

Klik hier voor meer informatie.

Heeft u een andere vraag?

1. Meer veelgestelde vragen

Vindt u op de home-page niet de informatie die u zoekt? In onderstaande rubriek vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Misschien staat uw vraag er ook tussen. 

Naar veelgestelde vragen

3. Contact opnemen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden in onze veelgestelde vragen of op een van de andere pagina's in deze website? Neem dan contact met ons op.

Restitutie P+R aanvragen

Andere vraag stellen