Werkzaamheden Buitenveldertselaan tot mei 2023

Tot mei 2023 voert de gemeente in fases werkzaamheden uit op de Buitenveldertselaan. De werkzaamheden behelzen het vervangen de tegels in de voet- en fietspaden, vernieuwing van het asfalt op de rijbaan, Waternet vervangt het riool en Liander vervangt de gasleidingen.

Vanaf 27 februari tot en met 24 maart 2023 wordt er gewerkt aan
De oostelijke rijbaan tussen de A.J. Ernststraat en de Van Boshuizenstraat inclusief de kruising van Van Nijenrodeweg in Oostelijke richting.  
Tijdens deze fase is de weg gestremd voor doorgaand autoverkeer in noordelijke richting op Buitenveldertselaan.

Omleidingen autoverkeer: 
- Autoverkeer van Amstelveen naar Amsterdam wordt via de A9 geleid. 
- Autoverkeer vanuit het zuidelijk deel van Buitenveldert richting Zuidas en Centrum wordt geleid via de Van Boshuizenstraat en de Van Leijenberghlaan

Voetgangers en Fietsverkeer 
Voor voetgangers en fietsers is de omgeving bereikbaar. Routes worden aangegeven met behulp van bebording.  

Openbaar vervoer 
Bussen worden omgeleid tijdens de werkzaamheden aan de rijbaan. GVB geeft dit aan op de haltes en op de website van de GVB. De tram rijdt wel volgens dienstregeling. De tramhalte Van Boshuizenstraat blijft bereikbaar. Bus N84 wordt in beide richtingen omgeleid:
-    In zuidelijke richting kan bus N84 niet vanaf de Van Nijenrodeweg de Buitenveldertselaan richting Amstelveen opdraaien.
-    In noordelijke richting kan bus N84 niet over de Buitenveldertselaan rijden tussen de Van Boshuizenstraat en de A.J. Ernststraat.

Heeft u een andere vraag?

1. Meer veelgestelde vragen

Vindt u op de home-page niet de informatie die u zoekt? In onderstaande rubriek vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Misschien staat uw vraag er ook tussen. 

Naar veelgestelde vragen

3. Contact opnemen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden in onze veelgestelde vragen of op een van de andere pagina's in deze website? Neem dan contact met ons op.

Restitutie P+R aanvragen

Andere vraag stellen