U bent hier

Wegwerkzaamheden rondom VU-VUmc - overzicht

NACHTELIJKE AFSLUITINGEN A10 ZUID [29/10/2018]
Eind oktober en in november vinden nachtelijke werkzaamheden plaats op en langs de A10 Zuid zoals bodemonderzoek, onderhoud, de kap van bomen in de tussenbermen van de A10 en binnen de knooppunten De Nieuwe Meer en Amstel. Rijstroken, verbindingswegen en op- en afritten kunnen dan tussen 23.00 en 05.00 uur zijn afgesloten. U wordt omgeleid. Te beginnen op dinsdag 30 oktober. Zie hier voor de precieze data.

 

WERKZAAMHEDEN VAN DER BOECHORSTSTRAAT, VU CAMPUS ALTIJD BEREIKBAAR! [bijgewerkt op 29/10/2018]
Vanaf 5 november 2018 tot eind januari 2019 werkt gemeente Amsterdam Zuidas aan de Van der Boechorststraat, ter hoogte van Amsterdam UMC (voorheen VUmc).
De bouw van het Imaging Center van Amsterdam UMC is nu zo ver gevorderd dat de openbare ruimte (maaiveld) in de Van der Boechorststraat opnieuw ingericht kan worden met een breed voetpad, een fietspad en een groenstrook, plus een opstelstrook voor vrachtwagens. De gemeente grijpt deze mogelijkheid gelijk aan om een stuk riolering te vervangen.

Wat betekent dit voor u?
De werkzaamheden vinden plaats aan de westzijde van de Van der Boechorststraat (vanaf het goederenplein van het ziekenhuis tot aan de ingang van de Botanische Tuin Zuidas). Al het verkeer kan langs de werkzaamheden, maar in de spits kan vertraging ontstaan. Voetgangers leiden we om via de oostzijde van de weg. Fietsers worden over de rijweg langs het werkterrein geleid. Eind januari ligt er weer een nieuw  fiets- en voetpad voor u klaar.

 

PCH WORDT NIEUWE BEHEERDER VAN PARKEERLOCATIES VU-VUmc [08-02-2018]
Het Parkeerbedrijf maakt voor het beheer van haar parkeerlocaties gebruik van een externe partij. Na zeven prettige jaren samenwerken neemt het Parkeerbedrijf VU-VUmvc afscheid van Interparking. Omdat het Parkeerbedrijf aanbestedingsplichtig is en het huidige beheercontract tussen het Parkeerbedrijf en Interparking per 15 februari 2018 afloopt, heeft er eind 2017 een Europese aanbesteding plaatsgevonden. De aanbesteding is aan het bedrijf PCH gegund.