U bent hier

Wegwerkzaamheden rondom VU-VUmc - overzicht

[08-02-2018] PCH WORDT NIEUWE BEHEERDER VAN PARKEERLOCATIES VU-VUmc

Het Parkeerbedrijf maakt voor het beheer van haar parkeerlocaties gebruik van een externe partij. Na zeven prettige jaren samenwerken neemt het Parkeerbedrijf VU-VUmvc afscheid van Interparking. Omdat het Parkeerbedrijf aanbestedingsplichtig is en het huidige beheercontract tussen het Parkeerbedrijf en Interparking per 15 februari 2018 afloopt, heeft er eind 2017 een Europese aanbesteding plaatsgevonden. De aanbesteding is aan het bedrijf PCH gegund.  

Wat merkt u als parkeerder van deze verandering?
Er zullen weinig merkbare veranderingen zijn. De voornaamste verandering betreft de vervanging van de logo’s in alle uitingen en in de parkeerlocaties. Het personeel wordt in principe overgenomen. Wel zullen de medewerkers een ander uniform met een ander logo gaan dragen. Het parkeerbedrijf VU-VUmc heeft de samenwerking met Interparking als zeer professioneel ervaren en heeft het volste vertrouwen in de nieuwe beheerder PCH.   

[30/01/2018]  Er een aantal wegwerkzaamheden plaats die invloed hebben op de bereikbaarheid van de VU-VUmc. Deze hebben we voor u hier even op een rijtje gezet:  

1) WERKZAAMHEDEN A.J. ERNSTSTRAAT VAN 5 FEBRUARI TOT 14 APRIL 2018 

Vanaf maandag 5 februari tot zaterdag 14 april 2018 wordt in de A.J. Ernststraat gewerkt aan de ondergrondse waterverbinding en wordt de gracht verbreed. Het werk is nodig zodat het regenwater in dit gebied beter en sneller kan worden afgevoerd en er meer ruimte ontstaat voor waterberging.
Tijdens de werkzaamheden is het laatste stuk van de A.J. Ernststraat, ter hoogte van de Van der Boechorststraat, afgesloten voor autoverkeer. De A.J. Ernststraat blijft wel bereikbaar via de Buitenveldertselaan.  Zie hier voor meer informatie over de werkzaamheden.

2) WERKZAAMHEDEN VAN DER BOECHORSTSTRAAT - VU CAMPUS ALTIJD BEREIKBAAR VIA OMLEIDING!

VU medisch centrum realiseert aan de Van der Boechorststraat een Imaging Center en Diagnostisch Centrum. Deze nieuwe gebouwen worden aangesloten op het warmte- en koudenet van het Coördinatie-centrum Energie (CCE VU/VUmc). Tegelijkertijd vervangt Waternet een deel van de bestaande waterleiding en riolering. De campus blijft gewoon bereikbaar, ook voor auto's. Tijdens de werkzaamheden is het niet mogelijk om in het afgesloten deel van de Van der Boechorststraat te parkeren.

3) GROTE VERKEERSHINDER BIJ DE BOELELAAN OOST (AFSLAG S109) PERIODE SEPTEMBER 2016 - MAART 2018. KOM NAAR VU VIA AFSLAG S108 

De De Boelelaan Oost (tussen de Beethovenstraat en Europaboulevard) wordt opnieuw ingericht. Gebruikers moeten rekening houden met omleidingsroutes en een langere reistijd, vooral in de spits. Advies is om afslag S108 (VUmc-Olympisch Stadion) te gebruiken om het gebied VU/VUmc te bereiken.

Meer weten over de gevolgen, omleidingen en weekendwerkzaamheden? Zie Werkzaameden De Boelelaan oost
Voor vragen over de werkzaamheden, kunt u terecht bij Jeroen van der Linden telefoon 06 12 345 105 of mailen naar [email protected] .