U bent hier

Wegwerkzaamheden rondom VU-VUmc - overzicht

[09/07/2018]  WERKZAAMHEDEN DE BOELELAAN 23 JULI - 3 SEPTEMBER
In verband met de aanleg van een nieuw rioolstelsel en de reconstructie van de zuidkant van de De Boelelaan is er van 23 juli tot eind augustus geen verkeer mogelijk op De Boelelaan vanaf de kruising Van der Boechorststraat richting de kruising Buitenveldertselaan. Het autoverkeer wordt omgeleid via de Van der Boechorststraat -> A.J. Ernststraat -> Buitenveldertselaan. De trams en bussen rijden de eerste weken hun gebruikelijke route met uitzondering van (dubbeldekker) buslijn 346 die omgeleid wordt. Vanaf 13 augustus zijn er mogelijk wel busomleidingen. Meer informatie? Op Zuidas.nl leest u meer over deze werkzaamheden en treft u ook een kaart met de omleidingen aan. 

 

 

[08-02-2018] PCH WORDT NIEUWE BEHEERDER VAN PARKEERLOCATIES VU-VUmc

Het Parkeerbedrijf maakt voor het beheer van haar parkeerlocaties gebruik van een externe partij. Na zeven prettige jaren samenwerken neemt het Parkeerbedrijf VU-VUmvc afscheid van Interparking. Omdat het Parkeerbedrijf aanbestedingsplichtig is en het huidige beheercontract tussen het Parkeerbedrijf en Interparking per 15 februari 2018 afloopt, heeft er eind 2017 een Europese aanbesteding plaatsgevonden. De aanbesteding is aan het bedrijf PCH gegund.  

Wat merkt u als parkeerder van deze verandering?
Er zullen weinig merkbare veranderingen zijn. De voornaamste verandering betreft de vervanging van de logo’s in alle uitingen en in de parkeerlocaties. Het personeel wordt in principe overgenomen. Wel zullen de medewerkers een ander uniform met een ander logo gaan dragen. Het parkeerbedrijf VU-VUmc heeft de samenwerking met Interparking als zeer professioneel ervaren en heeft het volste vertrouwen in de nieuwe beheerder PCH.