U bent hier

Nieuws en Wegwerkzaamheden rondom VU-VUmc

A10 ZUID RICHTING UTRECHT DONDERDAGAVOND 31 OKTOBER T/M MAANDAGOCHTEND 4 NOVEMBER DICHT [09/09/2019] 

Zuidasdok schuift dan het eerste dakdeel van de nieuwe reizigerstunnel van station Amsterdam Zuid dwars door de A10 Zuid en het spoor. Daarvoor moeten een deel van de A10 en het treinverkeer gelijktijdig buiten gebruik gesteld worden. 

De A10 wordt afgesloten van:  

  • donderdagavond 31 oktober 22.00 uur tot maandagochtend 4 november 05:00 uur

De snelweg A4 (vanaf Schiphol) wordt al ter hoogte van Badhoevedorp afgesloten. De omleiding gaat via de A9 (Amstelveen) -> A2 -> A10 Zuid (richting Schiphol). Komend van de A10 West is de A10 Zuid afgesloten vanaf knooppunt De Nieuwe Meer. De oprit S109 richting knooppunt Amstel blijft te gebruiken, net als de A10 Zuid en de A4 richting Schiphol. Reizen met de trein naar Station Zuid is geen alternatief gezien de buitengebruikstelling van Station Zuid. Treinverkeer van, naar en via de stations Amsterdam Zuid en Amsterdam RAI is in dat weekend niet mogelijk. Reizigers reizen om via Amsterdam Centraal en kunnen naar station Amsterdam Zuid en Amsterdam RAI met de metro.

Komt u dus naar het VU-VUmc-ACTA gebied, houdt dan rekening met extra reistijd, afsluitingen en omleidingen. Voor meer informatie, kijk hier.