U bent hier

Roosterpas

U kunt een roosterpas aanvragen als u bij Amsterdam UMC-locatie VUmc en locatie AMC in roosterdienst werkt en uw dienst na 12.00 uur begint.

Werkt u bij Amsterdam UMC-locatie VUmc en locatie AMC in roosterdienst en begint u dienst na 12.00 uur?
Uw werkgever heeft bepaald dat medewerkers tussen bepaalde tijden niet met het openbaar vervoer hoeven te reizen. U komt dan in aanmerking voor een roosterpas. U bepaalt zelf voor hoeveel uur per maand u de roosterpas nodig heeft. Aan een roosterpas is een maximum budget gekoppeld van 140 uur per maand. Als u meer uren per maand nodig denkt te hebben, kunt u eventueel een dubbele roosterpas aanvragen van 280 uur per maand.

De afdeling betaalt de pas
Voor deze pas hoeft u niet te betalen. Met de roosterpas kunt u op wekdagen tussen 12:00 uur en 06:00 uur de parkeergarage inrijden, in  het weekend is het vrij in- en uitrijden. Buiten deze tijden kunt u niet met de pas in de parkeergarage parkeren.

Aanvragen: de passen kunnen worden aangevraagd door medewerkers Amsterdam UMC-locatie VUmc en locatie AMC die in roosterdiensten werken.
Opzeggen: de passen zijn per maand opzegbaar. Indien een pas wordt opgezegd, zullen in de maand er na geen kosten meer worden gefactureerd.
Betaling: de passen worden per kwartaal gefactureerd in een verzamelfactuur. Deze factuur wordt gestuurd naar de werkgever. Bij de factuur zit een overzicht van alle passen die actief waren in de betreffende maanden. 
Parkeerlocatie: met deze passen kan geparkeerd worden in een vooraf door het Parkeerbedrijf VU-VUmc aangewezen parkeerlocatie. Deze locatie wordt bepaald aan de hand van de bezetting in de locaties. Het Parkeerbedrijf VU-VUmc houdt uiteraard wel rekening met uw wensen.
In-/uitrijden: op werkdagen tussen 12:00 en 06:00 uur, in het weekend vrij in- en uitrijden. Er kan altijd worden uitgereden.
Eigen bijdrage: roosterpassen kennen geen eigen bijdrage. De kosten worden gedragen door de werkgever.

Laatst bijgewerkt op: 
07-01-2022