U bent hier

Roosterdienstpas voor ingehuurd personeel

Divisies van Amsterdam UMC-locatie VUmc kunnen de roosterdienstpas aanschaffen en uitgeven aan medewerkers die niet in dienst zijn bij Amsterdam UMC-locatie VUmc. De pas wordt veelal gebruikt voor ingehuurd personeel dat in roosterdienst werkt.

Divisies van Amsterdam UMC-locatie VUmc kunnen uit eigen middelen roosterdienstpassen aanschaffen en aan medewerkers toekennen die niet in aanmerking komen voor een KOV pas of reguliere roosterpas zoals bijvoorbeeld ingehuurd personeel. De roosterdienstpas kent 2 varianten: 140 of 280 uur parkeren per maand.

Aanvragen: de passen kunnen worden aangevraagd door medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het beheer van parkeerpassen. Bij elke aanvraag is echter wel toestemming nodig van uw directie of management.
Opzeggen: de passen zijn per maand opzegbaar. Indien een pas wordt opgezegd, zullen in de maand er na geen kosten meer worden gefactureerd.
Betaling: de passen worden per kwartaal gefactureerd in een verzamelfactuur. Deze factuur wordt gestuurd naar de betreffende faculteit, divisie of dienst. Bij de factuur zit een overzicht van alle passen die actief waren in de betreffende maanden. 
Parkeerlocatie: met deze passen kan geparkeerd worden in een vooraf door het Parkeerbedrijf VU-VUmc aangewezen parkeerlocatie. Deze locatie wordt bepaald aan de hand van de bezetting in de locaties. Het Parkeerbedrijf VU-VUmc houdt uiteraard wel rekening met de wensen van de eenheid.
In-/uitrijden: op werkdagen tussen 12:00 en 06:00 uur, in het weekend vrij in- en uitrijden. Er kan altijd worden uitgereden.
Eigen bijdrage: de Divisie (of Dienst) kan een eigenbijdragen bij u in rekening brengen. Deze zal nooit hoger zijn dat dan de prijs van de parkeerpas. Het kan zijn dat dit wordt ingehouden op uw salaris.

Laatst bijgewerkt op: 
07-01-2022