U bent hier

Mindervalidenpas

Mindervalide medewerkers met een geldige landelijke gehandicaptenparkeerkaart komen in aanmerking voor een mindervalidenpas die hen toegang geeft tot de mindervalide parkeerplekken in de locaties.

In de verschillende parkeerlocaties zijn mindervaliden parkeervakken aanwezig. Om hier te kunnen staan, moet u echter wel eerst voorbij de slagboom van de ingang bij de parkeerlocatie. Hiervoor heeft u een mindervalidenpas nodig. Deze kunt u aanvragen indien u in het bezit bent van een geldige landelijke gehandicaptenparkeerkaart. Voor het afhandelen van de aanvraag hebben wij een kopie van uw gehandicaptenparkeerkaart nodig. Meer weten over de criteria voor een parkeervergunning voor personeel, check het document dat betrekking heeft op uw organisatie.

Aanvragen: u kunt de pas aanvragen via de "Direct bestellen" knop. Voor de verwerking van de aanvraag is wel een kopie van uw landelijke of europese gehandicaptenparkeerkaart nodig.
Betaling: de passen worden per kwartaal gefactureerd in een verzamelfactuur. Deze factuur wordt gestuurd naar de werkgever. Bij de factuur zit een overzicht van alle passen die actief waren in de betreffende maanden.
Opzeggen: de pas is per maand opzegbaar.
Parkeerlocatie: met deze pas kan geparkeerd worden in elke locatie.

 

Laatst bijgewerkt op: 
07-01-2022