U bent hier

Carpoolpas

Voor medewerkers van VU, Amsterdam UMC-locatie VUmc & AMC, ACTA of GGZinGeest die regelmatig carpoolen met minimaal twee andere medewerkers en op 10 km afstand van VU-VUmc wonen.

Medewerkers die regelmatig carpoolen met minimaal twee andere medewerkers van VU, Amsterdam UMC-locatie VUmc & AMC of ACTA kunnen een carpoolpas aanvragen als ze meer dan 10 kilometer van VU/VUmc wonen. Per carpoolcombinatie betaalt u één parkeervergunning.  De inning van de eigen bijdrage gaat via de contactpersoon van de carpoolcombinatie. De contactpersoon dient zelf kosten te innen bij de verschillende carpooldeelnemers. Indien de aanvraag toegekend wordt, ontvangt iedere carpooler een parkeerpas. Zodra die pas is gebruikt om binnen te rijden, blokkeert het systeem automatisch de passen van de medecarpoolers.

Meer weten over de criteria voor een parkeervergunning voor personeel, check het document dat betrekking heeft op uw organisatie.

U wilt een Carpoolpas aanvragen?

Stuur eerst het ingevulde formulier Verklaring Carpoolcombinatie naar Parc Facility

 

Aanvragen: de passen kunnen door de medewerker zelf worden aangevraagd via de knop "Direct regelen". De aanvraag wordt getoetst door een extern bedrijf. 
Opzeggen: de passen zijn per maand opzegbaar. Indien een pas wordt opgezegd, zullen in de maand er na geen kosten meer worden gefactureerd.
Tarief: het aangegeven tarief is voor 5 dagen per week (60 uur) parkeren. De passen kunnen in vijf varianten worden afgenomen: 1, 2, 3, 4 of 5 dagen per week. De parkeerduur en de kosten van de pas zijn dan naar rato.
Betaling: de passen worden per kwartaal gefactureerd in een verzamelfactuur. Deze factuur wordt gestuurd naar de werkgever. Bij de factuur zit een overzicht van alle passen die actief waren in de betreffende maanden.
Parkeerlocatie: met deze passen kan geparkeerd worden in een vooraf door het Parkeerbedrijf aangewezen parkeerlocatie. Deze locatie wordt bepaald aan de hand van de bezetting in de locaties. Het Parkeerbedrijf houdt uiteraard wel rekening met uw eventuele wensen en de werkplek.
Eigen bijdrage: de werkgever zal een klein deel van de kosten van deze pas als maandelijks bedrag van het salaris inhouden.

Laatst bijgewerkt op: 
07-01-2022